MUAR WEDDING PHOTOGRAPHER,PAKEJ FOTOGRAFI PERKAHWINAN,TANGKAK,SEGAMAT,MELAKA,NEGERI SEMBILAN,LABIS,KUALA LUMPUR,JURUFOTO PERKAHWINAN,CUSTOM ALBUM

Blogku

Outdoor Shoot+CLS with Wanzs

Posted on January 6, 2010 at 12:23 PM

Salam semua..

Akhirnya plan nak buat blog sendiri siap jg akhirnya.. so first post ni pasal outdoor shoot Aida kat Tanjung Emas, Muar. Thanks Wanzs coz jadi director shoot petang tuh walaupun lokasi dibanjiri 8 pasangan pengantin huhu:tongue:.. xde hal nyer, the best shooter wins.. Nice CLS setup bro


Inila Wanzs (http://meebandungsirehjunjung.blogspot.com), mat bunga yang suka bersidai ditepi-tepi lorong pejalan kaki bermotifkan gersang & simpati


So sementara menantikan sunset di Tanjung Emas, kitaorang telah membuat warm-up shoot di Taman Rekriasi Tanjung Ketapang (klu salah sori ea) dan inilah hasilnya

member Aida kat hujung pokok memang saje x di alihkan jadi bukti dia dtg jemputan kahwin:roll:


di sebalik tabir.. mmg mencabar+gayat


shoot-shoot sunset  (selebihnya pada entry outdoor shoot)




Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

11 Comments

Reply WanZs
1:20 AM on January 7, 2010 
Hohoho...Shuk! ko memang geletis habis...wahhhh dah macho dok hatas pokok tu lah ye?Bagus3, nanti aku upload gambar gersang kat ko k.hihi
Reply orangorang
2:47 AM on January 7, 2010 
gambar menarik & hrp2 final produk lagi terbaik
Reply peja
7:09 AM on February 1, 2010 
woi ade nk jual lens ngan flash murah2 x?
Reply amier
7:14 AM on February 3, 2010 
aku nak join gak...
Reply ★ Owner
2:31 PM on February 18, 2010 
peja says...
woi ade nk jual lens ngan flash murah2 x?

Demo salah tempat le.. sini bukan tempat jual beli bare..
Reply ★ Owner
2:32 PM on February 18, 2010 
amier says...
aku nak join gak...

Jadi jer mir.. Angkat aku nyer DSLR hehe
Reply ifa
8:02 AM on February 28, 2010 
so sweet..... nmpk real...
Reply ifa
8:05 AM on February 28, 2010 
sweet gmbr 2... hrp len kli lg sweeeeeettttttt.......(",)
Reply yan
3:32 AM on June 15, 2010 
salam..boleh email kat saya pakej yg ade..?TQVM
Reply shira
2:45 AM on March 2, 2011 
harge utk sume pakej xde ker?cmner nk tau harge ekkk?
Reply mimie
9:06 PM on March 14, 2011 
if i nk dtg tgok sndiri cth2 custom album n hasil kerja u all blh..studio di mana..n blh x bg harga bg setiap pakej..TQ