MUAR WEDDING PHOTOGRAPHER,PAKEJ FOTOGRAFI PERKAHWINAN,TANGKAK,SEGAMAT,MELAKA,NEGERI SEMBILAN,LABIS,KUALA LUMPUR,JURUFOTO PERKAHWINAN,CUSTOM ALBUM

Blogku

Aku Curi-Curi Bertunang..02012010

Posted on January 8, 2010 at 4:52 PM

THANKS TO ALL 2009 CUSTOMERS!!

Musim kahwin yang meriah & panjang 2009 tamat sudah..

Seronok dapat shoot macam-macam majlis.. tunang ade, kawen ade, cukur jambul dll

Setelah lebih kurang 3 tahun lebih asyik menghadap majlis orang lain aje, terdetik pulak hati nak buat majlis sendiri.. Alhamdullilah dlm sibuk2 tuh sempat gak selit majlis pertunangan sendiri..



AYU- inilah nama gadis bertuah (bertuah ke) pilihan hatiku..


Dalam 3 tahun jadi fulltime photographer ni..dah banyak majlis shoot, merata negeri jelajah, dah banyak rumah keluar-masuk, dah banyak anak gadis jumpa..Lastly yang dekat juga sangkut, orang Tangkak je..



 Ni le orang nye.. (bukan foto 3 tahun lepas ea)


Yang bestnya, kenal pun masa shoot wedding kakak dia (jobku yang ke-3) lebih kurang 3 tahun lepas.. Memang lens masa majlis tu asyik focus kat Ayu je.. huhu..ade respon gak  tapi habis je majlis kahwin tu kitaorang xde contact2 ke YM ke FBook ke.. Masa berlalu & masa bulan puasa tahun 2009 terserempak kat Pasar Ramadhan.. single lagi rupanye hehe:roll: (dengan pantas pegi beraya kat rumah dia)


Soalan yang lazim customer tanya " Ko ni shoot gambar majlis org je, nanti ko punya majlis sape shoot ??".. Rasa-rasa korang..



Disebabkan dah selalu sangat shoot majlis orang lain.. majlis sendiri pun main redah je shoot


Tula pasal.. nasib baek bakal keluarga mertua sporting.. diorang faham job bakal menantu dia nih.. Kalau kena yang | Apa pekerjaan kao Shukri?? Majistret??Lawyer??Doktor?? , "Saya kerja jurufoto..Nyonya.." | abiss..:D



Waa.. siap ade orang karang artikel  majlis tunangku nih,

source from : http://pandanct1970.blogspot.com/2010/01/shukri-ayu-ikatan-cinta-d-januari.html


Terima Kasih Cikgu CT.. Rasa nak nangis plak.. padahal tempah cupcakes je dngan dia.. tapi dapat layanan macam artis. Memang cantik & kemas bakery artwork dia, so kalau ade yang berhajat.. follow je link kat atas k.. Okla matahari dah keluar, wanna get some sleep..



Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

8 Comments

Reply hana&helmy
12:52 AM on January 9, 2010 
thniah..
rasenye hana penah tnye shuk soalan 2..
nanti shuk punye mjlis, sape shoot??hahaha
Reply ★ Owner
4:31 AM on January 11, 2010 
Hmm.. Hana,
Awak org yang ke ......... ratus tanya..
Thanks..
Hope hana&helmy cepat le langsung k
Reply orangorang
9:05 PM on January 14, 2010 
tahniah. semoga cepat mengikut jejak langkah kami (Aida & Aby)
Reply syahrir KK Ledang
5:31 AM on January 30, 2010 
tahniah..cantik orangnya..(ni wife aku cakap)..bila lansungnya??
lawa blog ko n hasil tembakan ko..ni boleh ajor aku..
bilalah kita nak ngeteh??ko duk taman tiara kan??
aku selalu hantor anak aku pi tadika qdees kat situ...
Reply niera & azman
12:38 PM on February 1, 2010 
ingat sy g x..thun lps sy amik gmbr btunang kt kdai awk coz mse tu
urgent sbb sy nak g kursus..then awk pn trpkse siapkn cpat2..
i'm realy say sorry..coz wat awk trkocoh2.
wahh..dah slesai brtunang rupenye..
bile nak mkn nasi minyak lak..
aii..smpai mjlis sndiri pn awk redah shoot gmbr sndiri ek..
pape pn tahniah..n cpat2 mkn nsi mnyak k..

-niera (chin chin jasin)
Reply ★ Owner
2:26 PM on February 18, 2010 
syahrir KK Ledang says...
tahniah..cantik orangnya..(ni wife aku cakap)..bila lansungnya??
lawa blog ko n hasil tembakan ko..ni boleh ajor aku..
bilalah kita nak ngeteh??ko duk taman tiara kan??
aku selalu hantor anak aku pi tadika qdees kat situ...


Hehe.. biasa je bro.. Kdg2 tembak tak kena gak
Nak mengeteh takde hal janji payung
Reply ★ Owner
2:28 PM on February 18, 2010 
niera & azman says...
ingat sy g x..thun lps sy amik gmbr btunang kt kdai awk coz mse tu
urgent sbb sy nak g kursus..then awk pn trpkse siapkn cpat2..
i'm realy say sorry..coz wat awk trkocoh2.
wahh..dah slesai brtunang rupenye..
bile nak mkn nasi minyak lak..
aii..smpai mjlis sndiri pn awk redah shoot gmbr sndiri ek..
pape pn tahniah..n cpat2 mkn nsi mnyak k..

-niera (chin chin jasin)


Ingat lg niera.. bila awak pnya majlis nak langsung lagi..
klu brkenan boleh book kita lagi.. boleh bkmpung kat chinchin lagi
Reply amin
3:15 AM on January 10, 2011 
jimat shoot sndr... hahahhaa