MUAR WEDDING PHOTOGRAPHER,PAKEJ FOTOGRAFI PERKAHWINAN,TANGKAK,SEGAMAT,MELAKA,NEGERI SEMBILAN,LABIS,KUALA LUMPUR,JURUFOTO PERKAHWINAN,CUSTOM ALBUM

Blogku

view:  full / summary

Album Klasik ver 1.0

Posted on July 1, 2010 at 9:42 AM Comments comments (11)

Salam semua...

Lama betul aku tak update blog..

Mmgle teramat sibuk menyelesaikan album pengantin yang pastinya yang terbaekk..


Aku berjiwa klasik..

Meskipun tak rajin dengar Klasik Nasional..hehe:D

Maybe entry sebelum-sebelum ni lebih kepada moden, vivid colour..

So customer aku kali ni Aza&Anwar mendapat sentuhan istimewa..

Outdoor photoshoot yang diadakan di Jet...

Read Full Post »

Bengkel Adobe Photoshop oleh KUKUBESI.COM

Posted on February 20, 2010 at 3:32 AM Comments comments (4)

Salam semua..

Anda-anda pernah dengar [email protected] KUKUBESI dalam dunia fotografi & grafik??

Kalau x perasan atau tak pernah dengar ni rujukan dia:


Malaysian Radical Conceptual Art Photography

www.kukubesi.com


Read Full Post »

Aku Curi-Curi Bertunang..02012010

Posted on January 8, 2010 at 4:52 PM Comments comments (8)

THANKS TO ALL 2009 CUSTOMERS!!

Musim kahwin yang meriah & panjang 2009 tamat sudah..

Seronok dapat shoot macam-macam majlis.. tunang ade, kawen ade, cukur jambul dll

Setelah lebih kurang 3 tahun lebih asyik menghadap majlis orang lain aje, terdetik pulak hati nak buat majlis sendiri.. Alhamdullilah dlm sibuk2 tuh sempat gak selit majlis pertunangan sendiri..


Read Full Post »

Outdoor Shoot+CLS with Wanzs

Posted on January 6, 2010 at 12:23 PM Comments comments (11)

Salam semua..

Akhirnya plan nak buat blog sendiri siap jg akhirnya.. so first post ni pasal outdoor shoot Aida kat Tanjung Emas, Muar. Thanks Wanzs coz jadi director shoot petang tuh walaupun lokasi dibanjiri 8 pasangan pengantin huhu:tongue:.. xde hal nyer, the best shooter wins.. Nice CLS setup bro


Inila...

Read Full Post »

Rss_feed